7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@refshalen.dk
Vælg en side

En god måtte er en vigtig sag for nogle, mens det for andre er helt ligegyldigt eller endnu vigtigere at være foruden. Det er meget smag og behag hvad man er til, men det er egentlig de fleste der vil være tilbøjelig til at smide klunset og og slappe mere af, når kroppen har det varmt og veltilpas og man ikke fryser.

Måtten der ikke giver nogen skrupler med at smide klunset

Når kroppen ikke må fryse, er det vigtigt at se på hvordan kroppen kan holdes varm, men hvis der nu ikke skal være en trevl på kroppen, er det omgivelserne der sætter rammerne for hvor afslappet og veltempereret kroppen skal være. Kolde tæer har det med at give en hurtigere kølig fornemmelse for den resterende krop og derfor skal en dørmåtte måske vægtes højere i selve indretningen, end hvad de fleste lige går rundt og regner med.

Der findes mange forskellige måtter, men typisk er det vi bruger i hjemmet en måtte der ligger i forlængelse med en dør ud til og som skal tage det første og værste skidt der er kommet op i skoens mønster på gåturen udenfor. 

Der findes også en del andre måtter, men fælles for dem alle er at de kan have forskellige former, farver og hårlængde og du skal blot vælge det der giver mest mening for dig at se på og for måttens formål.

Hold dig til måtter du ved du vil komme til at elske

Er måtten tiltænkt som en smudsmåtte, så er der ikke noget at sige til at man lægger måtten lige foran døren ud til. Den slags måtter er som regel lidt mere korthårede, medmindre man er mest til de gode gamle kokosmåtter der efterhånden kan fås i alverdens størrelser og med alverdens forskellige citater.

Er det slet ikke en måtte der skal snuppe skidtet men mere et tæppe der skal sørge for at holde fødderne varme inde i selve huset, så er det ret tænkeligt at du vil få mere glæde af en måtte med lidt længere hårlængde end en entremåtte. 

Kunne du egentlig godt lide tanken om at få alverdens forskellige citater eller tekster skrevet på din måtte derhjemme, men er du ikke så begejstret for de kendte kokosmåtter, så er der stadig mulighed for at personliggøre dine andre måtter der måske er korthårede og som ligger fast på gulvet, pga. en solid gummibund der gør underlaget mere skridsikkert selv hvis klinker nedenunder er blevet våde.