7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@refshalen.dk
Vælg en side

Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size

(63 kundeanmeldelser)

kr. 179,00

Denne lækre og forførende hofteholder fra Cottelli er til dig, der vil gøre lidt ekstra ud af en lidenskabelig og fræk aften enten ude eller hjemme.
Hofteholderen er designet i en smuk sort blonde med et satin bånd foran. Den har en bred 10-hæftet luknin … læs mere her

Er Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size      - Sort - 3XL på lager?

Annonce
Køb Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size      - Sort - 3XL

  • Navn: Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size
  • Pris: kr. 149.00
  • Vare ID: 19667
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size

Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size fra

Rigtig mange par - og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Europa. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra og den mest populære vare er nok denne Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size giver helt nyt liv til sexlivet

Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den godt sælgende kategori Mærker,Lingeri,Cottelli Collection,Plus Size,Valentinsdag Lingeri. Du får oven i købet hele 365 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size hos den populære shop Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size - fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

63 anmeldelser af Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Blonde Hofteholder Plus Size”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *