7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@refshalen.dk
Vælg en side

Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator

(54 kundeanmeldelser)

kr. 199,00

Tilfredsstil din søde tand med sukkerfyldige sensationer i denne Candy Cane finger vibrator fra Satisfyer med 5 dybe, rumlende vibrationshastigheder og 7 vibrationsmønstre, der giver uendelige muligheder for summende nydelse.
Er designet med et super nem … læs mere her

Er Satisfyer Candy Cane        - Sort på lager?

Annonce
Køb Satisfyer Candy Cane        - Sort

  • Navn: Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator
  • Pris: kr. 229.00
  • Vare ID: 24269
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator

Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator fra

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der er et brand, som altid leverer, nemlig som for eksempel denne Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator giver helt nyt liv til sexlivet

Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori Kvinder,Par,Favoritter,Nyheder,Mærker,Vibratorer,Par Sexlegetøj,Finger Vibrator,Mini Vibrator,Par Vibrator,Sådan vælger du den rigtige vibrator,Sådan vælger du den rigtige vi. Der følger også hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator i webshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator - fordele ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

54 anmeldelser af Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *