Om Uhørt

Hvert år arrangerer REFSHALEN i samarbejde med ORA upcoming festivalen UHØRT, hvor fremadstormende bands får en unik mulighed for at sparke karrieren videre. 5. udgave af UHØRT ser dagens lys den 18.-19. i august 2017.

UHØRT er hele Danmarks vækstlagsfestival, hvor det er vækstlagsaktører fra hele landet, der er initiativtagere – altså en festival fra vækstlaget til vækstlaget. UHØRT sætter fokus på de bands og artister, som har engagementet, viljen, lysten og det nødvendige potentiale til at træde igennem: ”Uden bredde i musikken og en vedvarende udvikling af egne evner og ambitioner får vi ingen langtidsholdbare vindere – kun faktorer i ligegyldige rækkefølge” udtalte Gunnar K. Madsen, daglig leder af ROSA – Dansk Rock Samråd, som bl.a. står bag SPOT Festivalen – i forbindelse med sidste års UHØRT.

Og han tilføjer: ”I ROSA glæder vi os over, at den musikalske bredde i Danmark nu får en ny og spændende platform med UHØRT. Det er vigtigt for en fortsat udvikling af den stærke og brede danske musikscene, at der er muligheder og milepæle for vore mange talentfulde bands og musikere. Med UHØRT er der lagt op til vedvarende energi for musikken.”

Professionelle lyd- og lysmænd står for afvikling af alle scener, og coaches overværer hver eneste koncert og giver efterfølgende individuel feedback på sceneoptræden samt råd og vejledning til hjælp for de enkelte bands og musikeres videreudvikling og karriere. Derudover hyrer festivalen også en række fotografer, så alle optrædende får professionelle fotos fra koncerten, som de kan bruge til fremadrettet promovering. UHØRT spiller dermed sammen med hvert band og solist, og skaber en ny og forstærket platform med afsæt i de optrædendes individuelle drive og potentiale.

I 2017 blev festivalen afholdt over 2 dage - 1700 betalende publikummer og 150 frivillige oplevede 40 bands på 3 scener.
Læs meget mere på www.uhørt.dk eller www.facebook.com/uhort

Billedet: Baest koncert på UHØRT 2017. Foto: EHB Fotografía

uhort 2017

Refshalen

Refshalevej 207A
1432 København K
Cvr Nr.: 29704864
Tlf. 28 83 04 77
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.facebook.dk/refshalen

Bank: NyKredit Registreringnummer: 5470
Kontonummer: 0008050515

Kontorets åbningstider

Mandag 16.00-20.00
Tirsdag 10.00-14.00
Onsdag 16.00-20.00
Torsdag 12.00-18.00
Fredag Lukket

Daglig leder: Thomas Mathiesen

Assistent: Jacob Hansen

Find vej til Refshalen

Bus - Linje 9A mod Refshaleøen.

Havnebus - Havnebus 991/992 sejler til Refshaleøen.

Bil - Fra Christianshavn, følg
Torvegade og drej til venstre ved
Christmas Møllers Plads af Vermlandsgade. Kør ad Kløvermarksvej, der bliver til Forlandet og herefter Refshalevej.

© 2018 Refshalen. All Rights Reserved. Udviklet af Signalweb.dk