Refshalen søger ny daglig leder

Danmarks største øvelokaleforening søger ny daglig leder!

Refshalen - Danmarks største øvelokaleforening med 60 lokaler og ca. 400 medlemmer - søger en engageret, selvstændig og struktureret person til stillingen som daglig leder. Stillingen er fuldtid, og vi søger en person, som kan tiltræde 1. april.

Som veletableret forening kan vi tilbyde et spændende og alsidigt job, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på øvelokaleforeningens hverdag og udvikling. Arbejdet giver dig samtidig mulighed for at skabe og fastholde gode rammer for musikere i og omkring København.

Om dig: Du behøver ikke have nogen bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men vi forestiller os, at du har god erfaring med administration, økonomistyring, udvikling af aktiviteter og kommunikation. Derudover håber vi, at du har et hjerte for musikken og dens udvikling, teknisk/håndværksmæssig snilde, og at du ikke er bange for hverken at ordne et tilstoppet toilet eller sætte gang i nye aktiviteter. Arbejdet er meget selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du er god til at planlægge og strukturere din tid.

Om stillingen: Jobbet består af en række opgaver af både administrativ og praktisk karakter. Som daglig leder vil dine primære opgaver bestå i at:

  • Passe Refshalens kontor og håndtere medlemmers spørgsmål, ind- og udmeldelser, samt varetage opkrævninger, fremvisninger mv.
  • Sørge for foreningens økonomi og drift, herunder løbende betalinger, bogføring og lønindberetning, budgetlægning og -opfølgning samt afrapportering til kommunen
  • Bistå bestyrelsen i ledelsen og udviklingen af Refshalen. Du vil også have ansvaret for øvrige ansatte – pt. en assistent på deltid – og for at planlægge og koordinere jeres fælles tid og aktiviteter.
  • Vedligeholde foreningens faciliteter og løbende sørge for oprydning og indkøb, samt tilse rengøring og koordinere affaldshåndtering, håndværksmæssig istandsættelse mv.
  • Planlægge og afvikle aktiviteter og arrangementer med interesse for medlemmerne
  • Sørge for at informere medlemmer om relevante nyheder via opslag på foreningens hjemmeside og i nyhedsbreve
  • Være i løbende kontakt med Refshalens interessenter fx Københavns Kommune, REDA – Refshaleøens ejendomsselskab, musikorganisationer og andre lejere på øen

Løn efter kvalifikationer. Bemærk, at vi holder kontortid på tidspunkter, hvor der er mest aktivitet i huset, og derfor følger der med stillingen aftenarbejde et par gange om ugen. 

Hvis du er interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 23. februar kl. 12. Der afholdes samtaler tirsdag d. 27. februar mellem kl. 16 og 18.

Du kan læse mere om Refshalen på www.refshalen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er der mulighed for at kontakte formand, Michael Nymann Folmer, i uge 7 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / tlf. 20464532 eller næstformand, Ditte Drehn, i uge 8 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / tlf. 41543034

Vi glæder os til at høre fra dig!

Refshalen

Refshalevej 207A
1432 København K
Cvr Nr.: 29704864
Tlf. 32960477
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.facebook.dk/refshalen

Bank: NyKredit Registreringnummer: 5470
Kontonummer: 0008050515

Kontorets åbningstider

Mandag 10.00-14.00
Tirsdag 16.00-20.00
Onsdag 10.00-14.00
Torsdag 16.00-20.00
Fredag Lukket

Daglig leder: Piet Bendtsen
Assistent: Jacob Hansen

Find vej til Refshalen

Bus - Linje 9A mod Refshaleøen.

Havnebus - Havnebus 991/992 sejler til Refshaleøen.

Bil - Fra Christianshavn, følg
Torvegade og drej til venstre ved
Christmas Møllers Plads af Vermlandsgade. Kør ad Kløvermarksvej, der bliver til Forlandet og herefter Refshalevej.

© 2018 Refshalen. All Rights Reserved. Udviklet af Signalweb.dk