uHrt_flyer_2015_screenshot

 

 

 

Ascendant
Ascendant er et eksperimental dødsmetalband fra Aarhus. Musikken kan beskrives som en stor sort gryde, hvori man har hældt en spandfuld black metal i, tilsat en god portion death og ellers krydret rigeligt med både core, progressive elementer og hvad man ellers har kunnet finde fra metal musikkens krydderihylde. Derefter har man rørt grundigt rundt og serveret det i en flot indpakning med et veludført liveshow.
Musikken er storslået og atmosfærisk med pauser til både stille akustiske stykker og hårdtslående intense breakdowns. Ascendant består af bandmedlemmerne Kristoffer Vammen, Jens Grønhøj, Levi Rauff og Josua Poulsen.

Borneland
Bag dette venture står to brødre, der har en forkærlighed for elektroniske beats. Nøglen til brødrene og deres univers er den perfektionistiske tilgang til produktioner og DJ-sets samt en utrolig evne til at grave i små skjulte lyde, muntre rytmer og hypnotiserende vokaler.
Foråret 2014 var en kæmpe milepæl i historien om Borneland. Deres fortolkning af Destiny's Child all-time klassikeren 'Bug A Boo' blev udgivet og med flere hundredetusinde afspilninger inden for den første uge, åbnede remix'et dørene til de store medier såsom MTV og den amerikanske Billboard liste. Dette førte til anmodninger om remix fra nogle af de kendteste kunstnere og kontrakttilbud fra et af de største pladeselskaber i verden.
Den kærlighed til vokal er et centralt tema i Borneland's arbejde og det påvirker hver enkelt af deres månedlige mixtapes. Hver måned skaber brødrene et mixtape baseret på den musik, de bare ikke kan få nok af og det har været en succes, ikke kun hos bloggere, men også hos radiostationerne.

Chain Wallet
Med dets afsides beliggenhed og blot 260.000 indbyggere, forventer man ikke at bands som Röyksopp, Kings of Concenience og Annie and Casiokids alle stammer fra denne - hvad man vel godt kan kalde for - lille flække Bergen. Det samme er tilfældet med indierock bandet Chain Wallet. Selvom de selv afviser at ride på en så kaldt 'Bergen Bølge', kan de siges at ligge i slipstrømmen af en række nye og interessante acts netop herfra.
Frode Boris og Christian Line allerede mødte hinanden som børn og efter at have lavet musik sammen i årevis mødte de Stian Iversen og Chain Wallet var hermed en realitet. Den bittersøde sang 'Stuck in the Fall' er deres første færdige sang og er resultatet af en indspilning i en forladt børnehave i udkanten af Bergen.

Chronicle
Chronicle blev dannet i november 2012 efter et tilfældigt møde ved Aalborg Metal Festival mellem Lars Bo Nepper og Daniel Zobonis. EP´en 'Welcome The Darkness' udkom i sommeren 2014 og fik mange positive anmeldelser fra diverse internationale metal-medier.
Rent musikalsk dækker Chronicle over mange subgenrer inden for metalmusikken. Bandets udgangspunkt er døds/thrash-metal af den melodiske slags, men på grund af de enkelte bandmedlemmers forskellige musikalske præferencer er der i bandet Chronicle opstået et helt særligt udtryk. Chronicle er et band der er svært at sætte i bås, hvilket bestemt er et sjældent syn på den danske metalscene.

Deadpan Interference
Deadpan Interference er lyden af langsomt at kravle ud af mørket. De fire medlemmer Astrid Samuelsen, Martin Funder, Sofie Westh og Max Cosnier fandt sammen i den endelig konstellation i 2013, og nu to år senere er lyden på deres selvbetitlede debutalbum som udkom i februar 2015, følelsen af at være fuldstændig stillestående, selvom alt bevæger sig hastigt videre. Bag udgivelsen står Drone Recordings, der har til formål at lade den hårde og rå musik tale for sig selv.
Kontrasten mellem den svævende vokal, den buldrende bas, de spinkle men destruerende guitarfigurer og de eksperimenterende trommer får musikken til at fremstå som en kraft, der på én gang bygger op og river ned. Naivistisk og tung noisegaze, der favner og hylder den eksperimenterende rocks fire største årtier; 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne. Melodierne, støjen og atmosfæren fylder mørket op og lader lyset strømme ud indefra, og i en konstant fremadgående bevægelse føres lytteren igennem det kontrastfyldte, nyskabende og støjende univers.

Death Machine
Bag det hårdtslående navn Death Machine gemmer der sig et fint og skrøbeligt lydunivers. Death Machine's musikalske udtryk tager afsæt i den amerikanske lo-fi folk og blander gerne traditionel sangskrivning med mere abstrakt messende elementer. Referencerne peger i retning af Neil Young og The Beatles, mens danske Murder også kan spores i Death Machine's lyd. Bandet består af Morten Ørberg, Sven Busck og Jesper Mogensen.

Det Kønne Kartel
Det Kønne Kartel er et folk¬band, der synger sange på dansk om mænd og kvinder. Med deres fire stemmer samt instrumenter som guitar, kontrabas, cajon, mandolinbanjo og mundharpe skaber de et enkelt, melodisk og let skramlet univers, der stilmæssigt nok bedst beskrives som en blanding af ballader, protestsange, viser og country. Teksterne udforsker forestillinger om det naturlige og normale, ofte med en fortælling om forbindelsen mellem køn og skæbne.
2014 blev året hvor Det Kønne Kartel fik deres debut i både TV og radio og spændende samarbejder førte til bl.a. titelmelodien til Kristina Nya Glaffeys seneste roman, den romantiske komedie "Mor og Busser" og studieindspilninger med producer, musiker og (køns)debattør Henrik Marstal. Seneste samarbejde er der kommet debut-EP'en ud af, der udkommer i starten af foråret 2015 og som ganske enkelt hedder "Det Kønne Kartel".
Det Kønne Kartel er Pernille Loumann, Gry Eising, Thea Damgaard og Lise Bertelsen.

Dør nr. 13
"Jeg synes det er rigtigt fedt. Det lyder fedt. Jeg er på. Lydbilledet er kanon og alt kører. Det er meget meget skønt." Mikael Simpson P6BEAT
Dør nr. 13 er en dansk beatgruppe opkaldt efter en makaber tivoli forlystelse fra 90′erne. Gruppens musik blander frit elementer af garage, psych, stoner, folk, blues og punk med mørkrandet dansk lyrik.
Dør nr. 13 startede som et solo studieprojekt af sanger og sangskriver Lasse Storm (tidl. WORMS, Sha La Las, The Setting Son m.fl.) sommeren 2013. Siden live debuten til Copenhagen Psych Fest 2014 er besætningen vokset løbende og tæller i dag i alt 6 medlemmer fra bl.a. The Blue Van, The Delanies og Hymns From Nineveh.
I oktober 2014 udkom debut EP'en "Langt ude nu" digitalt samt på hjemmebrændt slum disc i 66 eksemplarer. Singlen "Emma" fulgte i februar 2015. Gruppens næste single "Manden de kaldte fugl/ E45″ forventes ude på 7″ vinyl i løbet af efteråret 2015.
Medlemmer tæller nu Lasse Storm, Nicholas Aagaard Knudsen, Per Mølgaard Jørgensen, Nikolaj Paakjær og Jesper Hoff-Clausen.

F.M.K.
I det sene efterår 2014 låste tre piger sig inde i en mørk krigsbunker sammen med et par instrumenter, effektpedaler, og indspilningsgrej. En uge senere kom de ud med tre upolerede sange på bånd og bandnavnet Fuck Marry Kill = F.M.K.
F.M.K kombinerer et flydende droneunivers med skarpe rå kanter og punkede vokaler. Inspirerede af start firserenes new wave punk, lo-fi psych, halvfemsernes riotgirrl og senere tids garagegenrer, trækker F.M.K på kilder som Sleater-Kinney, The Oh Sees, Sonic Youth, Bikini Kill, The Kills, Yeah Yeah Yeahs etc. F.M.K. består af medlemmer fra blandt andet Nelson Can, Cherry Overdrive og udgøres af Cecilia Cresso, Nanna Båstrup og Maria Juntunen.

FAE
Den elektroniske duo FAE består af Jeppe Madsen og Mathilde Bocher, og er opstået i ruinerne efter deres tidligere act Battlekat gik i opløsning. I tiden efter Battlekat brugte de mange lange nætter i studiet, hvor de eksperimenterede på livet løs for at finde deres helt egen lyd. Resultatet er FAE's helt særlige sammensmeltning af electronicadance og artpop. Deres 10 minutter lange debutsingle 'RUOK' blev af MTV Ziggy udråbt til at være et af de danske bands, man bare ikke kan få nok af – så FAE er helt sikkert et band, man skal holde øje med!

Faunea
Faunea er en dansk akustisk- og elektronisk sangerinde og komponist med rødder i Peru. Hun er født og opvokset i Danmark med en omfattende scenisk opvækst. Hun lærte sig selv at synge og spille guitar i en ung alder og har siden da spillet i mange forskellige bands og opvarmet for flere kendte danske navne.
Faunea er fornylig gået solo, hun har fået sit fokus på det legesyge elektroniske univers med elementer af sampling og hårde synths med bløde overtoner, der giver associationer til Tim Burtons musikalske stil. Hendes stemme er en sjælden blanding af lys intimitet med en overraskende mørk side, som kommer til syne i glimt og små skift, der får lytteren til at finde sig i selskab med en lettere manisk karakter.

GEORGE BEST
"Hvem sagde popbasker? Det gjorde GEORGE BEST og de svinger synthpisken til det ypperste" – Sådan beskrev Karrierekanonen GEORGE BEST's første single "SNDR BLVRD" da den debuterede i Smag på P3 august 2014.
Den københavner baserede kvartet blev dannet i en askesky i starten af 2014 hvor deres tidligere øvelokale brændte ned med alle deres instrumenter i. Bandet så det imidlertidigt som en ny begyndelse og de ødelagte guitar blev skiftet ud med synthesizere og sampler. Med inspiration fra Nu-disco og new-wave blev GEORGE BEST skabt med et ønske om at lave dansabel electro-pop med masser af synth og falset omkranset af drevne beats.
Bandets første single "SNDR BLVRD" blev indspillet I sommeren 2014, på vesterbro, og skabte kimen til sounden af GEORGE BEST.

Hollow Hollow
Hollow Hollow er et energisk electro inspireret pop/rock band med elementer af club. De 4 drenge fra Aalborg skaber med deres up-beat tendenser og til tider aggressive udtryk et emotionelt frirum for lytteren.
I 2013 vandt drengene titlen som 'Årets Nordjyske Navn' under navnet 'Det Grønne Apotek'. Genren har ændret sig lidt siden da og de er siden også vokset med opgaven – dette er blandt andet blevet belønnet med opvarmningsjobs i 2014 for bla. The Minds of 99, Carpark North, Nephew.
I august 2014 blev den første single 'Heartbeats' udgivet. Singlen er blevet varmt anbefalet af bla. 'Good Because Danish', Karierrekanonen og senest er de blevet tilføjet til Sound of Aarhus' "Watch Out" 2015 liste.

It's a Synth
It's a Synth er en duo dannet i januar 2011, med erfarne musikere fra blandt andet Leisure Alaska og 180º Virvar, hvor Dondreas og Clemme til dagligt håndterer henholdsvis guitar og bas/vokal. I denne sammenhæng er strengeinstrumenterne lagt på hylden og synthesizeren sat i højsædet – netop for at udfordre sangskrivningen som de har kendt den i en længere årrække. Målet; at skabe et frirum med friske ideer med udgangspunkt i den pulserende elektro men med den gode melodi og en stram produktion i centrum. Med over 100 koncerter på CV'et på de fleste danske og nogle enkelte europæiske spillesteder er der masser af live-erfaring I bandet. Velkommen til: It's a Synth.

Jet Black
1. september 2014 udkom det danske to-mands punkband Jet Black med en tempofyldt og brølende 5-numres EP '4:10′. Fræsende guitar, beskidte trommer og en huggende vokal er alt, der skal til for, at du bliver blæst bagover. EP'en blev kvitteret med en fornem 5-stjernet anmeldelse af GFRock: "Det er ikke fordi Jet Black er de eneste, der spiller på den her måde, men de gør det bare forbandet godt."
Bandet består af A (guitar og vokal) og J (trommer og vokal), der med fortid i andre konstellationer har turneret rundt i ind- og udland. Med mere end 150 shows sidder deres musik og performance 100% på rygraden. Konceptet ligger klart, der en "no bullshit" tilgang til projektet, hvor musikken kun udgives på EP-format, digitalt og gratis.
I 2015 blev bandet udvalgt som "Ugens Kanon" af Karrierekanonen, hvor musikken blev præsenteret i 'Formiddagen På P6′ og 'P6 Debut'.

Kejthåndet
I rotation på P3 fra udgivelsesdagen med førstesinglen 'Det Ville Vokse'. Kejthåndet, der bl.a. spillede finale i DR's 2013-udgave af KarriereKanonen, kan ikke lade være med at viderebringe arven fra troubadourikoner som Brandt, H.U.G. og Jørgensen og gør det med kærlighed og finesse.
Efter et 2013 og 2014 med KarriereKanonen, festivaloptrædener og samarbejde med såvel Peter Sommer som DR's Pigekor har Kejthåndet i løbet af efteråret og vinteren 2014 arbejdet sig videre ind og fundet sig selv i deres dansksprogede, elektropoppede sangskriverunivers og de arbejder hårdt på en længere udgivelse til foråret 2015 i deres studie på Frederiksberg.
Det seneste år har været et fantastisk år for de to beskæggede mænd, der er gået fra at være en duo til af have udvidet projektet med først en og nu to nye medlemmer, Rune Sandfeld og Jonas Kristiansen – begge venstrehåndede og med overskæg og bandet ligger nu inde med erfaringer fra alt fra Coolsville til YouYouYou.

Ladylion
Bag navnet Ladylion finder man den århusianske sangskriver Randi Løvendahl, hvis musikalske univers på charmerende vis trækker tråde til den amerikanske indiefolk scene.
Efter inspirationsrejser til Austin (Texas), Paris og Berlin, har Løvendahl skrevet materiale, som bl.a. er blevet præsenteret for et begejstret publikum på Spot Festival, Skanderborg festival, og Musik Aarhus Festival.
Ladylion udgav deres debutalbum "To the Wishing Well" i efteråret 2014 og har siden skiftet besætning og arbejdet på nyt materiale, som vil blive præsenteret under forårets koncerter.
Live bakkes Randi Løvendahl op af Andreas Skamby, Astrid Steen Noringriis, Martin Pedersen, Scott Westh og Jeppe Dam Skriver

Manus Nigra
Manus Nigra er et dystert ærligt lyrisk univers og et fængende mix af hiphop, triphop og neo-soul.
Manus Nigra består af rapperen Ham Den Lange, sangerinden Fönix og DJ/produceren Swab. Efter flere kampe i studiet er de kommet frem til resultatet, der er Manus Nigra. Personlige – til tider politiske – tekster med stemningsfuld – ofte dyster – musik og med sangerinden i en større rolle end blot en der synger omkvæd og c-stykker, som man normalt ellers ser hos mange rapgrupper. Indtil videre er der kommet tre singler. "Bag Dig", "Den Anden Vej" feat. Marki Snøre og "Fantastisk Svært", der alle har hvert sit udtryk, både visuelt i form af deres musikvideoer, men også i form af tekst, lyd og stil. Derudover har Manus Nigra medvirket på kompliationen "Ordet På Gaden" med nummeret "Ingenting Her". Musikvideoen til "Bag Dig" blev bl.a. også udtaget til "CPH Pix".
Udtrykket er 100 % gennemtænkt, både i indspillet version og live, hvor de er akkompagneret af en bassist og en trommeslager for at holde det relativt minimalistisk og nå den gyldne middelvej mellem backtrack og livelyd, der ofte kan findes i triphoppens verden.

Moses: "Andreas"
Bag kunstnernavnet Moses: "Andreas" finder man sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt lyddesigner og producer Moses Fiellau. Med Shaka Loveless og Xander Linnet som med-sangskrivere og Birk Nevel som co-producer, har de skabt  elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas intense og fængende vokal samt jordnære tekster, er omdrejningspunktet for Moses Fiellaus hyperintelligente og stramme produktioner.
Duoen mødte hinanden i hjembyen Odense i 2010, udviklede hurtigt et nært venskab og Andreas flyttede ind hos Moses efterfølgende. Deres passion for musik førte dem sammen og i den nye lejlighed skrev de i fællesskab den første Moses: "Andreas" sang. Det var dog ikke et projekt de umiddelbart gik videre med, førend Shaka Loveless stiftede bekendtskab med Andreas og de indledte et venskab. Han blev undertiden så begejstret for Andreas' vokal og især Moses: "Andreas" demoer, at han tilbød sin hjælp til at skrive flere sange. Han satte duoen i forbindelse med sin trommeslager Birk Nevel, som netop havde produceret Gregersen, og med Birks indtræden som co-producer og Shaka som med-sangskriver, begyndte Moses: "Andreas" for alvor at tage form. Senere blev også Xander Linnet involveret som sangskriver i det ambitiøse selverklærede pop-projekt.

Mund de Carlo
I 2014 udgav Mund de Carlo albummet 'Frit Fald', som fik en flot modtagelse af pressen, flere 5'stjernede anmeldelser og en Gaffa Pris nominering i kategorien 'Årets urban udgivelse'.
Sideløbende med musikken har Mund de Carlo i en årrække vist sig som én af de dygtigste freestyle- og ac capella rappere herhjemme i MC's Fight Night og Rap Slam Battles, hvor han i sidstnævnte endnu er ubesejret og har stået for flere af formatets stærkeste præstationer – senest i sin battle mod Jøden. Nu er han klar med en plade, der i lyrik og sound lægger sig i forlængelse af førstesinglen 'Hit med den' fra debutalbummet med en minimalistisk lydside af støvede samples, horn og opløftende perkussion elementer, der skaber en funky organisk vibe og giver lyrik og flow plads. Det legende og billedskabende tekstunivers er den røde tråd gennem alle 9 numre på "Ordene Først", hvor sproget udfordres med finurlige vinkler og skæve ordsammensætninger.

møl
møl er et shoegaze/metal band fra Århus, dannet i 2012 af to tidligere medlemmer fra shoegaze-bandet 'Antennas to Nowhere'. møl's helt særlige lydunivers er resultatet af flere års eksperimentering i kunsten at kombinere de to genre med inspiration af bands som Slowdrive, My Bloody Valentine og Deafhaven.
Efter en intens studiesession udgav de i midten af 2014 deres første selvbetitlede Ep. Ep'en er mixet og masteret af Maximillian Forst i Forester Recording Studio, der tidligere har arbejdet med bands som Heretoir og Thränenkind. møl stræber efter at kreere en drømmende men massiv lydmur, der både bryder ned og bygger og tager lytteren med på en rejse til de fjerne afkroge af deres eksperimenterende musikalske univers.

Nick Sway
Nick Sway er en bare 17-årig engelsk syngende singer/songwriter bosiddende i intet mindre end Vejle. Sways 'brummie'-dialekt er ikke en tillagt ting. Som seksårig flyttede han sammen med sine forældre fra Vejle til Birmingham i England, hvor han boede indtil for fire år siden, da familien rykkede hjem igen.
At flytte tilbage til Danmark var ikke helt nem for den dengang 13-årige Nick, der på en gang skulle forlade sine venner, starte i en ny skole og vænne sig til det danske sprog igen. Men i musikken fandt han et holdepunkt midt i omvæltningerne. Sangskrivning blev den naturlige efterfølger i hans musiske udvikling. På trods af, at han ikke var tilfreds med de første numre, havde han en klar vision om sig selv og hvad han ville – så han fortsatte.
Med ærefrygt finder han inspiration hos koryfæer som Bob Dylan og Donovan sammen med nyere navne som The Kooks og Jake Bugg. Men Nick Sway har et sikkert greb om singer/songwriter genren – og gør den til sin egen med sin charmerende stemme og energiske lyd. Allerede nu har Nick Sway haft sin musik i radioen, særligt i forbindelse med hans deltagelse i Karriekanonen.

Okay Funky
DJ- og producerkollektivet OKAY FUNKY består af BIZ, Linus-E, Tresselt og OK Preston. De har alle fire været dj's i mange år og været med gennem forskellige elektroniske bølger. De har aldrig bare lyttet til dancechartens top 40, men til musik fra hele verden og det er derfor de eksempelvis bruger trommerne fra en afrikansk undergenre og vokalerne fra en særlig brasiliansk niche, forklarer gruppens ene fjerdedel, Linus Ellesøe-Ditzel. De har alle rødder i den københavnske undergrund og stilen er udogmatisk klubmusik med inspiration fra bass og dansemusik fra hele verden og på 'Blæs' er det specielt genrer som dancehall og azonto fra Ghana, der træder igennem.
OKAY FUNKY fik i slutningen af sidste år en pladekontrakt med DJ Emil Lange's nye label DONE Music. Her har de udgivet EP'erne Ballin og Azonto Bass og i starten af 2015 kom de med streetsinglen Bangarang feat. Raske Penge & Lady Smita. De har remixet for kunstnere som Emil Stabil, Kaka, Marwan, Klumben, Lucy Love, Silver Bullit feat. Afrikan Boy & Dodstar, EaggerStunn m.fl. samt produceret singlen "MAND" for Pharfar og Fufu Afreaq EP'en Valhalla.

PALA
Aarhusbandet PALA introducerer dig for det pæne og bløde, men samtidigt skæve og hårde popunivers som de i samarbejde med producerteamet Peter Kjædegaard og Carsten Heller (Nephew, Spleen United, Veto, Peter Sommer osv.) har stablet på benene.
Den traditionelle bandkonstellation bestående af trommer, guitar og bas omsluttes af synthesizere og elektroniske samples, der tilsammen skaber den energiske og karakteristiske lyd, der kendetegner PALA. Den gode melodi er nøgleordet og de skarptskårne sange står stærkt i samspillet med bandets energifyldte optræden på scenen!
Bandmedlemmerne er alle vokset op i den samme provinsby i Nordjylland og har kendt hinanden siden folkeskolen. Hvor det kan være svært at koble den energifyldte og storslåede lyd sammen med livet i en lille provinsby, skinner det derimod tydeligt igennem, at drengene i bandet har været venner, fra de var helt små. De har skrevet musik sammen siden gymnasietiden og sammenholdet i gruppen er ikke til at tage fejl af – hverken i øveren eller på scenen!

Palace Winter
For nogle måneder siden lagde Palace Winter to sange op på deres SoundCloud-side, siden da er det gået stærkt. Utallige blogs har fremhævet bandet og nu, kun et år efter de så dagens lys og med kun én koncert i bagagen, har Palace Winter fået en pladekontrakt hos os på Tambourhinoceros (Rangleklods, Cancer, Chorus Grant, CTM etc.).
I marts 2014 begyndte den australske singer-songwriter Carl Coleman og den danske producer og pianist Caspar Hesselager at optage og eksperimentere sammen.
De sendte hinanden små idéer og sange fra andre bands, de var inspirerede af, og de fandt hurtigt deres egen lyd, hvor Carl Colemans organiske sangskrivning og klassiske rockguitarer smelter sammen med Caspars evner som producer og klassisk uddannet pianist med hang til elektronisk musik.

Paper Tigers
Paper Tigers er et yderst velspillende band, der trækker på så gamle dyder som at kunne fyre et rockshow af, uden at gå på kompromis med det musikalske. Tværtimod.
Deres gennemførte MOD-udtryk, med alt hvad den indebærer af frisurer, blomstrede skjorter, chelsea-støvler samt en kærlighed til autentisk, melodisk britrock gør at Paper Tigers leverer et fantastisk show, der er yderst dragende.
Paper Tigers består af Nicklas Løvén, Max Hoffmeyer og brødrene Linus og Andreas Valdemar. De 4 har spillet sammen de sidste 3 år som Paper Tigers. De har turneret i Danmark som blandt andet support for The Blue Van og Norges største rockband, BigBang. Kvartetten har været gæster på SPOT festivalen 2 gange, i 2013 på SPOT og i 2014 på SPOT Off Spot, de har spillet på Oppenheimers, Plænen i Tivoli, Lille Vega, Bremen i København og Newbees festival i Aarhus. I august 2014 udkom singlen, "Head over heels", som bærer samme navn som albummet. Singlen blev hurtigt sat i rotation på DR P4, MyRock og kort tid efter udgivelsen blev den valgt til "Ugens Kanon" af Karrierekanonen, hvilket gav bandet airplay på både P6 Beat og P3.

Rest In Beats
Duoen Rest in Beats består af sangerinden Rezwan Farmi og producer Sebastian Theilke. Sammen de skaber deres helt egen unikke lyd, som lever et organisk liv i en elektronisk verden. De hviler i rytmen men i smuk bevægelse. Med Rezwans enestående vokalbrug og tekstunivers, skaber hun et ekspanderende og kalejdoskopisk rum, der på én gang føles varmt og velkendt, men i samme tone synes nyt og fuldstændig uudforsket.
Under Rezwans stemmer lægger Sebastian de levende, tektoniske beats, der har dybe rødder i hiphoppens beatkultur. Som en samtale mellem to vilde hjerter, danser Sebastians takter og skarpe scratch med Rezwans dragende vokal – altid i kærlig krig, men perfekt balance med hinanden.

Shy Shy Shy
Shy Shy Shy er en duo bestående af Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, der nemt identificeres ved lyden af deres unisone vokaler. Deres tekster skaber en stemning der involverer, engagerer og kommunikerer deres budskaber direkte ud. Dette, kombineret med Shy Shy Shy's legende rytmer, giver en medrivende, energisk lydoplevelse, der ikke vil kunne holde dig fra at rokke med, når de spiller.
Live bliver duoen støttet af trommer, bas og keyboards, mens de selv spiller yderlige keyboards og guitar. Astrid og Simons dragende vokaler fletter sig sammen og ud og ind ad hinanden og skaber en intimitet og ydmyghed med publikum, der bliver indrammet af hver deres energiske kropssprog, når de er på scenen.
1. september udgav Shy Shy Shy deres første single med navnet "Do Not Ask". Sangen er produceret af Aske Bode fra Pinligtavshed og indspillet på bånd i Danmarks største analogstudie, Black Tornado. Sangen handler om ikke at turde at tage chancer i kærlighed. Efter udgivelsen af deres første single, har interessen for Shy Shy Shy været stor. Allerede efter fem dage satte WIMP "Do Not Ask" på listen over ugens 10 bedste sange. Den begejstring var delt, for umiddelbart efter, lå singlen som det 15. mest spillede nummer på WIMP.

SLYCK
SLYCK er et energisk hip hop band med base på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Med idealet om et tight organisk projekt fik Sylvester Bbaale i 2011 dannet SLYCK i samarbejde med Troels Dankert. Ved headhunting af musikerne Alex Jaradi, Thomas Cortes, David Nedergaard og August Cempeotto blev det 6 mand store band en realitet og efter intensivt arbejde på et originalt materiale kunne SLYCK annoncere en række koncerter i sommeren 2014, herunder på: Huset KBH, PH Caféen, Street Mekka og Dragens Hule.
Medlemmerne fra det erfarne live-band har medvirket i en række anerkendte projekter inden for flere genre, bland andet: Bharti & Bliss (Fransk hip hop duo), LSD on CIA, Eco, Babaluku (Pioneer inden for ugansk hip hop), Rufus Spencer, Bobby Bovell, Ham der Hasse, Bomb Squad og mange flere.

Small Time Giants
Minusgrader, isolation og uberørt natur i Grønland kombineret med et liv i den københavnske storby har skabt fundamentet for universet i Small Time Giants' indie-rock. De grønlandske barndomsvenner er lige nu et af de mest populære livebands i Grønland og har med deres kontrastfyldte og energiske sange i hjemlandet skabt en ny standard for liveshows samt tilegnet sig et trofast publikum.
Debutalbummet Stethoscope (2014) graver ned i den postkoloniale identitet med autentiske historier fra personlige og historiske tragedier og har modtaget fornemme anmeldelser i både Grønland og Danmark. Bandet har siden 2012 spillet en lang række koncerter i Grønland, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Sverige, Færøerne og Norge og modtog Kodas Talentpris 2013 for deres evne til at finde nye veje i måden at præsentere musik på. Small Time Giants blev nomineret af KODA i kategorien Årets Udgivelse 2014 i Grønland samt til to priser ved Bands of Tomorrow Music Award 2015 i kategorierne Årets Udgivelse og Årets Rock Navn.

Solotone
Bag navnet Solotone står lydkunstneren Kristjan Thor. Musikken er elektronisk, men trækker på og er inspireret af oldschool rock'n'roll og blues. Som Master i lydkunst har han komponeret musik og lyd igennem forskellige projekter, men nu for første gang laver han et soloprojekt.
Kristjan Thor kommer fra øen af is og sne – Island - men har boet i Danmark de sidste 12 år. Musikken er drevet af oprindelse og dens entydighed giver musikken et genkendeligt fingeraftryk, dog uden at kunne fastsættes til en bestemt stil. Resultatet er en melodisk og mystificeret rejse, som byder op til dans.

The Bongo Club
The Bongo Club er overbeviste om at de ikke har brug for computere, DJ's eller backtracks når de leverer et vildt sceneshow, der nok skal få folk til at danse. De fire gutter fra den lille by Boras i Sverige ved hvordan en god sang skal skæres; med lige dele fængende melodier, hårde riffs og tight trommespil. Det er indie rock når det er bedst!
The Bongo Club har allerede sidste år spillet over 40 koncerter i hele Europa, og 2015 tegner til at blive et mindst ligeså travlt år. Med deres debut album 'Be Careful Not To Stare' er de dog klar til at vise os, at de ikke bare vilde sceneshows og gang i gaden, men at de også kan indspille en skarpskåret plade.

The Entrepreneurs
The Entrepreneurs er opstået af ønsket om at spille højere, hurtigere og vildere. Den københavnske duo, The Entrepreneurs har i deres korte levetid gjort sig bemærket på livescenen, og det på trods af, at bandet endnu ikke har delt nogle indspilninger med omverdenen. Med simple virkemidler, som vildskab og drive, formår de at indprente sig i publikums bevidsthed fra første anslag, og der bliver de siddende længe efter deres intense liveoptrædener er ovre. Ulig punkens traditioner ligger der store evner bag de to musikeres instrumentale og ikke mindst vokale udfoldelser.
Sanger Mathias Berthelsens udskejelser viser nogle unikker egenskaber som giver The Entrepreneurs Romantiske Punk en ny dimension, i en genre, der ellers hylder det grimme og upolerede. Med sans for det ukontrollerbare, formår de stadig at skære sangene ind til benet, samtidig med at de leverer de melodistumper, der sætter sig i baghovedet resten af ugen. The Entrepreneurs arbejder på deres første ep, som ventes ude i starten af 2015, mens første single blæser ud af dine højtalerne i slutningen af 2014.

The New Investors
Resultatet af en hed affære mellem The Beach Boys og Prefab Sprout kunne meget vel lyde som elskovsbarnet The New Investors. Et psykedelisk popensemble fra København med en forkærlighed for west coast 60'er pop og længselsfulde stillehavsbriser à la Cass McCombs og Real Estate. The New Investors serverer en sofistikeret cocktail af indiepop med psykedeliske rock-elementer, der på én gang udfordrer og appellerer bredt med et originalt poparrangement.
The New Investors blev dannet i 2011 af makkerparret Glenn Müller og Søren Tiemroth, der sammen skriver gruppens sange. Derudover består The New Investors af trommeslager Kristian Karup og bassist Fredy Kaalhauge. Glenn og Kristian har en fortid i det hedengangne band Velour, der udgav to plader i 00'erne.

The No Go Girls
Det københavnske band The No Go Girls er leveringsdygtigt i en heftig og energisk omgang punkrock, der hiver inspiration fra 80'ernes rå hardcore, 90'ernes punkscene samt fra mere moderne bud på genren. The No Go Girls har en række stærke liveshows i ryggen, hvor de har vist, at de har hvad der skal til for at slås med de store drenge og piger.
The No Go Girls har blandt andet delt scene med svenske Mary's Kids, københavnske X Teenage Rebels, til deres album releaseparty på High Voltage samt de norske punkkometer Honningbarna, da de gæstede Danmark i foråret 2013. The No Go Girls fik deres festival debut på dette års Spirefestival, hvor de spillede en rost koncert. I februar 2015, drog The No Go Girls på en kort udlandsturné, sammen med københavnske WAYL. Denne tour bragte dem rundt i Europa, til stor positiv feedback fra bookere og publikum.

ThrKngs
ThrKngs (Three Kings, eller 3K) er navnet på avantgarde chiptune-rock og spil-musik producerne Fuce, Le Shingara og Tom Budiansky, der med rødder i elektronisk, rock og syret, funky fusions jazz, nu debuterer med en sær rå sci-fi rock udgivelse.
Albummet 'ThrKngs' udgives af selskabet Natural Born Kings i samarbejde med AWAL/KOBALT og WIMP. Et kendetegn ved ThrKngs er den eksperimenterende computerelektroniske, techno og bit-rock sci-fi lyd, der adskiller albummet med titlen 'ThrKngs' fra tidligere tiders mere poppede udtryk. Det skæve og kantede er i højsædet og i perioder i et hæsblæsende tempo. Brugen af samples, synths, vocoder, tons tunge trommer samt avant-garde arrangementer gør 'ThrKngs' til en udfordrende instrumental rejse fra start til slut.
Skønt det skorter på vokal gennem værket, leveres der to intense ballader undervejs. Balladerne giver associationer til kunstnere som Kavinskys 'Nightcall' samt Ryuchi Sakamotos 'Bibo No Aozora' og vidner om en enorm genremæssig spændvidde hos ThrKngs. Gruppen er inspireret af kunstnere som Daft Punk, Led Zeppelin og Yellow Magic Orchestra og den rødgule tråd væves omkring rock, jazz, klassisk og techno.

Vampire Blow
Selvom det amerikanske mærke 'Old Navy' har brugt bandets nummer 'Let's Go Out' i en national tv-reklame og satireserien 'Workaholics' fra samme nation, benyttet sig af et andet – 'Tokyo Slut', forbliver Vampire Blow fortsat en københavnsk undergrunds sensation, kendt for deres altid overraskende og energiske shows såvel som deres 'weird' hjemmelavede videoer, ofte produceret med hjælp fra venner som f.eks.SYGBLOGTING.DK
Med den nye single 'Gimme Some' tager bandet på et psykedelisk power-trip, mens videoen sender dig tilbage til dagene med VHS støj og 80'er arkade spil. Det er animation instruktøren William Reynish, der fik stor opmærksomhed for sin afgangsfilm 'Whole' fra den danske filmskole, der denne gang har instrueret den nye video fra Vampire Blow. Singlen er indspillet med producer Jens Benz (Iceage, Kidd, Thulebasen, Omar Souleyman blandt mange andre), mixet af Andreas Pallisgaard (Pinkunoizu) og bliver udgivet gennem kunst kollektivet Magisk Mand.

Velvet Volume
Søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi spiller melodiøs, rå og ærlig rock. Deres old school tilgang til musikken sætter lytteren tilbage til simplere tider, hvor rocken var autentisk og ligefrem. I foråret 2014 vandt de UngRock Horsens, hvor bl.a Steffen Westmark fra The Blue Van og John Fogde fra Northside Festival var dommere. Kort efter var Velvet Volume booket som support til hele The Blue Vans efterårstour 2014.
Velvet Volume er usødet og ligefrem rock'n'roll. Selv siger de om deres musikstil: "Det er rock, vi er vokset op med og er glade for og vi henter en masse inspiration i rockmusikken. Det er det, vi altid har syntes, er det fedeste. Det er bare det mest naturlige for os".

Whores & Thieves
Whores & Thieves er et old school rock'n'roll live band. Selv deres plade 'Anti Echo Chamber' er optaget i hele takes, og der hverken klippet, tunet eller redigeret i de hæsblæsende sange. Pladen er indspillet i det øjeblik, sangene er undfanget og skrevet, så efterrationalisering og genovervejning af strukturer og opbygning er elimineret. 

Dette er på godt og ondt den ægte vare.
Nu ligger en potent, mørk og melodiøs opfølger på lur, indspillet efter samme dogmer som den forrige: Rockmusik, skrevet fra bunden i studiet og indspillet live uden autotune og andre af nutidens hyppigt brugte hjælpemidler.
Live er WHORES & THIEVES den uforudsigelige, den massive energiudladning og det vestjyske svar på "rockens primalskrig".
Spørg fx GFROCK, som har oplevet dem live: "Bandet er ved at rive scenen fra hinanden med deres instrumenter, og forsanger Christian Bonde skriger og ånder rock 'n roll på vokalen, så man næsten frygter et kollektivt sammenbrud deroppe på den lille scene. Det var ganske enkelt fremragende..."
Bandet består af de halvrutinerede rock-gutter Christian Bonde, Jeppe Nielsen, Jens Refsgaard, Lars Märker og Thomas Callesen.

Yahowa
Dannet så nyligt som i 2013 af den akademiuddannede billedkunstner Per Gerhard og den dansk/franske wunderkind Simon Soul. Bandet startede under det noget længere navn The Road Back To Yahowa, som en hårdtslående, larmende, men også melodisk Punk rock duo. Lyden under forkortelsen Yahowa er blevet mere new age agtig – der er blevet skruet lidt ned for distortion effekten, og godt op for rumklangen.
På den nye EP 'Forest Moon' har Yahowa fået hjælp af Line Larsen (Norsk billedkunstner og halvdelen af Art rock bandet Angel White) i duet med Michael Jackson. Derudover har tre af Ep'ens numre fået et ekstra lag sprød guitar spillet af Rasmus Bauner (Guddommelig Galskab, ZoffMann, OD Dødsprinsen, mfl.). EP'en udgives i først omgang på Compact Disc af German Records (eget selskab) og på kassettebånd af det amerikanske indie label Knife Tapes. Yahowa har siden starten været et aktivt live-band og spillet en del koncerter på bl.a. Mayhem, Aarhus psych fest, Ungdomshuset og Drone.

 
Refshalen
Refshalevej 207A
1432 København K
Cvr Nr.: 29704864
Tlf. 32960477
kontor@refshalen.dk

www.refshalen.dk
www.facebook.dk/refshalen

Bank: NyKredit Registreringnummer: 5470
Kontonummer: 0008050515
Kontorets åbningstider
Mandag 10.00-14.00

Tirsdag  16.00-20.00
Onsdag 10.00-14.00
Torsdag 16.00-20.00
Fredag   Lukket 

Daglig leder   Piet Bendtsen
Assistent       Jacob Hansen

Find vej til Refshalen
Bus - Linje 9A mod Refshaleøen. Se køreplanen her!

Havnebus - Havnebus 991/992 sejler til Refshaleøen. Se sejlplanen her!

Bil - Fra Christianshavn, følg
Torvegade og drej til venstre ved
Christmas Møllers Plads af Vermlandsgade. Kør ad Kløvermarksvej, der bliver til Forlandet og herefter Refshalevej.
        @2012Refshalen.dk