APHYXION
Aphyxion er et brutalt, larmende, sort og hårdt rockende band, de består af fem rå gutter fra Ribe.
Der er i den grad lagt i ovnen til nakkegymnastik, når de purunge danske gutter fyrer op under publikum med deres blanding af melodisk heavy og ny- og gammelskole død, og fra scenekanten kan de få folk til at gå i moshpits og lave wall-of-death, ligeså let som Rihanna kan få piger på 15 år til at skrige deres lunger i stykker.
Klik her for bandets Facebook-side

B A U
B A U er lyden af varme, vibrerende synthesizere, en skrøbelig vokal og minimale beats. Med inspiration fra trancemusikkens bombastiske lydunivers til poppens minimale genkendelighed,  skaber B A U et intimt univers, sammenflettet af en nær og melankolsk vokal. Kontrasten i musikken spænder fra en fejring af byen, industrien og det menneskeskabte – til en hyldest af naturen, havet og sanserne. Man kunne beskrive det som en sensommernats eufori presset igennem et maskinelt filter, der hylder det distancerede.  Man efterlades med en sær nutidsnostalgi, som i et deja vu på et sted man aldrig har været.
Klik her for bandets Facebook-side

BABY HANDSHAKE
Aalborg-kvartetten Baby Handshake blev skabt i 2013, da Oliver Gert (vokal og guitar), Rune Rasmussen (trommer), Anders Arendt (bas) og Mads Lang (keys og guitar) fandt sammen. Bandmedlemmerne har i dag en gennemsnitsalder på bare 18 år, men inden for de sidste par år har bandet alligevel opnået meget live-erfaring.
Genrebetegnelsen ses som blues-grunge – et solidt grunge-udtryk med rødder i og rytmer fra den gamle blues. Bandet ønsker ikke blot at underholde publikum, men derimod føre dem på en rejse gennem et følelsesregister, der indeholder både vrede, glæde og sorg. Musikken kan bl.a. sammenlignes med Jack White, The Woken Trees og Queens Of The Stone Age.
Klik her for bandets Facebook-side

BIRTHGIVING TOAD
Birthgiving Toad – eller Lasse Bækby Buch, som i 2012 udgav kassettebånds-bokssættet ’Bicycle Cassettes’, der tog lytteren med gennem skramlede, dog charmerende og catchy kompositioner, har på sit seneste udspil ’Served In Its Juices’ strammet op på det musikalske udtryk og fundet en stilart med en mindre broget karakter: En langt mere samlet, homogen og rendyrket poprockplade med en tilbagelænet appel, som Lasse selv beskriver som ’en slags velproportioneret kvindekrop skjult i løstsiddende tøj’ – Et forsøg på at lade den simple pop udfolde sig blandt maniske beats og knudrede harmonier.
Man fornemmer forkærligheden for 70’ernes syrerock, gammeldags rockmusik og dens clichéer, som der her bliver bøjet og jongleret med, så man vakler mellem at føle sig hjemme i det ukendte og fremmedgjort i det hjemlige – Her er altså tale om et moderne og kompetent bud på poprock, der tager publikum ud i et stramt, kringlet og dog iørefaldende trip anno 2014.
Klik her for bandets Facebook-side

BITE THE BULLET
Skru helt op og modtag ægte, ligefrem og uforfalsket kærlighed til musikken, når Bite The Bullet åbner fuzzrock-sluserner og boltrer sig i en strøm af uendelige guitarsoloer, masser af ‘distortion’ og guddommelig vokal. Man er tilbage ved legendariske forbilleder som Led Zeppelin og The Doors, når de tre granvoksne mænd, bragt sammen fra bands som fx CODY og Magtens Korridorer, går til biddet og syrer ud.
Thomas Storgaard Christensens vokal vrænger og søger andre sfæriske lag end denne jords, tit i kærlig kinddans med frydfulde vræl fra Paw Eriksens guitar, og i samarbejde med Anders Onsberg, der også producerer Spids Nøgenhat, har Bite the Bullet samme udflippede tilgang til musikken som syre-rockerne, der hellere vil til Lolland-Falster. Bite the Bullet bliver dog i København og styrer udenom den maksimale syrekoger ved hjælp af en velvoksen dosis energisk spilleglæde og en forfriskende umiddelbar galskab. Fx er bandets debutalbum indspillet og mixet på fire dage, for så er der mere tid til at være et blæret live-band, der deler ud af den musiske kærlighed til et støt voksende publikum.
Klik her for bandets hjemmeside

BLACK DANIELS
Den dansk-afrikanske MC/hypeman Black Daniels er hovedmanden bag “Black Daniels powered by Shield”, hvor han og produceren Shield har fusioneret drum ’n’ bass med Black Daniels’ hiphop inspirerede mc/rap stil. Med sig live har de desuden den internationalt anerkendte trommeslager Anders Meinhardt, som også er fast trommeslager i F.U.K.T og for Medina.
Sammen har de skabt et højenergisk live show, som emmer af lige dele hiphop og rave – Der er i hvert fald garanti for, at der bliver fyret godt op for bassen, når de går på scenen: ”Hiphop på steroider”, som de selv siger.
Klik her for bandets Facebook-side

BLÅ NÆTTER
Med ønsket om at tage deres band ad nye veje genfandt 5 musikere hinanden i sommeren 2013 under navnet Blå Nætter, og bandet har nu skabt sig et nyt lydbillede med en mere organisk og støvet lyd.
Blå Nætters musik har en retro kant med rødderne stukket dybt ned i jorden, fra hvor rocken udspringer, men med aktuelle tanker og følelser, som enhver, der har oplevet livets op- og nedture, vil kunne mærke helt ind i sjælen. De kalder selv deres musik for dansk folk-rock med en bundærlig 60′er, 70′er rocklyd.
Med de dybe dansksprogede tekster og Simon Olsens skarpe og intense vokal indspindes lytteren i et møde mellem mørke, melankoli og hygge.
Klik her for bandets Facebook-side

CAVED CROW
Caved Crow spiller minimalistisk og kølig americana folk, ledt af en svævende, underspillet kvindelig vokal. Bag Trine Valsteds engleagtige, og til tider vrede, soullignende harmonier, bakkes det underspillede op af en rå, upoleret vokal af Frederik Ejdrup.
Med tråde til både semi-elektrisk americana og melankolsk pop kombinerer Caved Crow støvede, rumklangsindsmurte elektrisk-akustiske guitarer, percussion og kontrastfyldte vokalharmonier.
Caved Crow kaster lytteren mellem det forløste og det uforløste, hvor storladenheden sjældent indtræffer, men hvor tysthed bliver modspillet af energiske guitarudladninger og vokalmelodier.
Klik her for bandets Facebook-side

EKKOLODD
Sprællende guitarrifs og symfoniske instrumentalpartier møder svævende vokalmelodier i en musikalsk mikstur, som rører sig frit mellem drømmende pop og alternativ rock. Med vokal og tekst på den norske Gudbrandsdalsdialekt, og musik som bader i tykke lag af våd og kølig klang, er Ekkolodd det perfekte lydspor til både højfjeldsture og lette sommerdage ved de norske fjorde – Bemærkelsesværdige gode tekster, som klæder musikken, med en tydelig poetisk bevidsthed, og en naturskildring af sjældent format inden for norsk rocklyrik. Musikalsk har bandet et bredt spekter af inspiration; alt fra ABBA til lydspor fra Nintendo 64-spil, som Ekkolodd af bedste evne har forsøgt at sætte ind i deres egen musikalske kontekst, hvor pop, rock, prog og jazz er de vigtigste ingredienser.
Ekkolodds bandmedlemmer kommer fra forskellige dele af Norge, men musikken har samlet dem i Bergen, hvor bandet i dag bor i Klangkollektivet.
Klik her for bandets Facebook-side

FLOD
Den århusianske indie-kvartet Flod er udstyret med både trompet, trombone, violin, cello, mandolin, trommer og en alt-mulig-mand på keys og samples.
Flod har givet de orientalske toner en central rolle i deres udtryk, hvor deres ærlige lyd tryllebinder en, og man føres ud i drømmeland. Det asiatiske tema er ikke til at tage fejl af, og det er inspirationen fra Efterklang heller ikke, men bandet tilføjer deres helt egen energi og stemning til musikken, og forsanger Nikolaj Andersson løfter energiniveauet op, og viser at indie-genren ikke behøver at være kedelig.
Klik her for bandets Facebook-side

FÖRTRESS
For omkring to år siden tørnede fire drengerøve sammen i en fælles vision: At bringe rock’n’roll tilbage til det danske folk. Siden da har Förtress med en stor velvilje banet en usandsynlig succesfuld vej til netop dét.
Bandet har allerede udgivet to EP’er, hvoraf de på den sidste var klar med ny lyd, ny energi og – om muligt – endnu mere flabet heavyrock.  Förtress’ seneste  EP ”Legends” indeholder da også 5 højenergiske rocknumre, med inspiration i 70’ernes store rocknavne og samtidens lyd. Förtress’ musikalske udtryk kan dog ikke rigtig sættes i bås, den er – som bandet – helt sin egen. Forvent derfor, at de spiller en heftig, velspillet omgang heavy og hard rock, som leveres med masser af energi og charme.
Klik her for bandets hjemmeside

GET YOUR GUN
Den nordjyske mørke trio Get Your Gun gør sig i støvet blues americana-rock med glimt af stonerrockens aggressivitet og tyngde med anslag af nordisk melankoli, tilført fortællinger fra country- og folkemusikkens mørkeste afkroge – Get Your Gun vil opsluge alle, der også værdsætter Nick Cave, når han er i sit grove og nedtrykte humør.
Deres første album ‘The Worrying Kind’ opsummerer også klart deres dystre og vindblæste syn på verden, og deres lydbillede er en rejse gennem fortrydelse og forløsning ved brug af støjende guitarer, molmelodier, slæbende rytmer og Andreas Westmarks stærke, ensomme stemme.
Klik her for bandets hjemmeside

GOODBYE LISICHKA
Lisichka betyder lille ræv og er navnet på en af de mange hunde, Sovjetunionen sendte på rummission dengang i 60’erne. Desværre omkom Lisichka blot 28 sekunder inde i missionen, da fartøjet eksploderede. Om Goodbye Lisichka er en hyldest til den uheldige hund, skal være usagt. Orkestret, der består af Gerda Odgaard, Daniel Bonde og Tobias Boelt leverer rigelige mængder af drømmende elektronisk lo-fi poprock med spindelvævslette klavertoner og vokalharmonier, der udmærket kunne skabe det musikalske udtryk for den vemodighed, der griber en ved tanken om en hund i en rumraket fra 60’erne.
Med legesyge og stærkt vanedannede melodier tager Goodbye Lisichka os med på en drømmerejse, hvor hunde svæver problemfrit rundt i rummet og tung synth-bas går hånd i hånd med håndklap, luftige korarrangementer, engle-blæs og bølgeskvulp. Bered dig på en blød og varm sommerkrammer fra den nye Københavnske trio.
Klik her for bandets Facebook-side

GORGON STRIKE
Efter et turbulent år, hvor bandet bl.a. er blevet reduceret fra fem mand til en trio, og har udgivet deres første EP ’Home is where the Heart Lies’, er Gorgon Strikes musikalske udtryk i den grad blevet finpudset. Der er nemlig ikke tale om en reducering i negativ forstand, men snarere en proces, hvor kernen er kogt ind til det reelle produkt.
Musikken er kraftigt inspireret af den nyere danske scene inden for elektro pop/rock, hvor Gorgon Strike praktiserer en mørk og elektronisk lyd. Dette er blandet med en sprudlende bund, et beat, der rykker i kroppen, og tekster, der tager udgangspunkt i det hul og den gråzone, der er mellem at være ung og voksen, og de valg der her hører med.
Klik her for bandets Facebook-side

HEIMATT
Heimatt centrerer sig om den bare 22-årige dansk/norske musiker, Magnus Grilstad, der sammen med resten af bandet spiller upbeat folk med en storslåede nordiske lyd og melankolske tekster om livet, eventyr og det kolde nord.
Med violin, tamburin og masser af akustisk guitar skaber Heimatt en organisk lyd, der kalder på minder om ture ind i naturen med eksempelvis Mumford & Sons: Heimatt er håndskåren, skandinavisk musik med en udtryksfuld vokalist i front.
Klik her for bandets Facebook-side

HUSET
Det otte mands stærke hiphopband Huset fra Göteborg debuterede i 2013 med deres første album ’Allt en man vill ha är mer’. I år har Huset søsat EP-triologien ’Vi kom, tillbaka, till slut’, hvor første del af EP’en ’Vi kom’ blev udgivet d. 1. Maj.
Huset var fra begyndelsen en rapduo, som blev bakket op af et liveband, men er sidenhen fusioneret til en samlet gruppe.
Hiphopbandet beskriver deres musik som funky, swingende og eksperimenterende, og bandets inspiration strækker sig fra funk og soul, til ska-rytmer og oldschool boom bap.
Klik her for bandets Facebook-side

JOHAN LÖÖW & IMPULSERNA
Johan Lööw er et svensk band, der har eksisteret i knap to år. I løbet af bandets levetid har de dog formået at indspille deres debutalbum, turnéret land og rige rundt og påbegyndt arbejdet på deres andet album – Johan Lööw skriver sange så pennen, fingrene og hjertet gløder, og Impulserna griber sangene og tilsætter den sidste essens, der tilsammen danner bandets lydbillede. Et lydbillede, der domineres af rock og folkpop, og hvor de lyriske tekster omhandler kærlighed, livet i de små byer og flugten herfra.
Klik her for bandets Facebook-side

KEEP CAMPING
Keep Camping er folk-clubbing med iørefaldende, udfordrende og stemningsfulde lyduniverser, der balancerer på grænsen mellem melodiske passager og David Lynch’sk mystik. De fem århusianske drenge spiller alternativ pop med en dybde og inderlighed, der ikke overlader noget til tilfældighederne. Forsanger Mikkel Møls mangefacetterede, fængende og følsomme sangskrivning akkompagneres af hans eget samt Max Kirkebys nærværende guitarspil og flænses af skarptslebne synths tilsat en velafstemt rytmebund. Resultatet er højspændt drama, hudløse erklæringer og ikke mindst et band med ambitionerne på rette sted. Bandets mange kreative outputs er bl.a. resulteret i et soundtrack til kortfilmen ’Julia’, der fremhæver og hylder musikkens betydning for det filmiske univers. Keep Camping er dertil en af dette års finalister i DRs KarriereKanonen.
Klik her for bandets Facebook-side

KVADRAT
KVADRATs 10-mands ensemble dyrker de store arrangementer og kompositoriske afkroge af organisk popmusik. Projektets bagmand og forsanger Tobias Kropp udforsker sammen med resten af bandet grænselandet mellem den alternative popmusik og det yndefulde klassiske landskab, hvori violin og cello klinger allerbedst, og som bringer ens tanker tilbage på navne som Queen og Pink Floyd.
Klik her for bandets Facebook-side

NELSON CAN
Elsker du girl power, og savner du Meg Whites nådesløse tromme-tæsk, så er Nelson Can svaret på dine bønner. Pige-trioen leverer lige dele flabet no bullshit-attitude, stramt minimal-garagerock og trutmund. Med et lydunivers baseret udelukkende på bas, trommer og tekster leveret som et velrettet spark mod skridtet i bedste ”Who do You Think You Are” – stil, rystes Spice Girls og White Stripes sammen i sprudlende Nelson Can, klar til at give dig en god gang peber spray og et smækkys bagefter: Husk skridtbeskytter.
Klik her for bandets hjemmeside

POPS JABU
Pops Jabu, den zambianske-danske afro/dancehall sanger, har årtiers sceneerfaring som både solist og bandmedlem, og Pops Jabu har tidligere bl.a. arbejdet med Pharfar & Fresh-I. Men i 2013 udgav han sin første solo EP ”Jabulani”, som betyder: ’Be happy’.
Med et mix af eksplosiv energi og et verdensomspændende ordforråd berører Pops Jabu emner som sex, penge, integration og det koloniale/præ-koloniale Afrika.
Hans sceneoptræden er intet mindre end dynamisk og opbrusende, og ens krop og hofter får sit eget liv, når Pops Jabu går på scenen.
Klik her for bandets Facebook-side

QUICK QUICK OBEY
Fire drenge med rødder i Thy tager som nyslåede studenter i eksil ud til en nedslidt bondegård i Udkantsdanmark. Her bor og indspiller de deres debutalbum over en periode på 4 måneder. I huset får de skabt et rum, hvor alt er tilladt og alt skal prøves, og ud af det rum vokser deres kombination af drømmende pop og eksperimentel retro-rock. En musik der både rummer en ungdommelig energi og legesyge i udtrykket, men også en modenhed i melodierne. Udsvævende synthflader og repetitive guitarfigurer blander sig med beskidt bas og en krystalklar falset i et lydunivers af kontraster.
Klik her for bandets hjemmeside

REX KYED
REX KYED er en konstellation mellem sangeren, komponisten og guitaristen Anders Rex og Peter Kyed, der bidrager med real lyd, droner og beats. Sammen har REX KYED kreeret et yderst eksperimentelt, industrielt og elektronisk lydbillede, med en minimal og støjende tilgang til musikken: Mørkt, klassisk og abstrakt i støj og ambience.
Klik her for bandets Facebook-side

SKINNY VIOLET
Skinny Violet er Københavns nye garage rock duo: Tag ligefrem, tung, skramlet lyd, utvetydige tekster og spil det højt!
Bandet startede for blot få måneder siden, og allerede ugen efter deres første koncert blev den støjende duo spillet på radiostationen P6 BEAT for første gang. Her gav radioværterne bandet prædikatet ”The White Stripes’ onde tvilling”, da de spillede sangen ”Fuck My Friends”.
Bag Skinny Violet står efterhånden erfarne, danske rockkræfter i form af trommeslager Ulf Hove og den flabede sangerinde og guitarist Amalie Kruse. Man kan forvente en energisk og smadret oplevelse når de to garagerockere går på scenen.
Klik her for bandets Facebook-side

SONJA HALD
Bag det nok så feminine navn gemmer sig fem fuldvoksne mænd fra Aarhus, som iklædt navnet Sonja Hald potent udgør bandet.
Sonja Hald er den nye frække dreng på den danske musikscene, som med underfundige og skarpe danske tekster efterlader et øjebliksbillede af vores samtid med sange, der tænder alle advarselslamper, når de f.eks. synger “Du kan dø af det der” eller giver deres bud på at genstarte Danmark med sangen “Vækstplanen”. Teksterne bliver skudt ud over scenekanten i følgeskab af en god omgang folkrock og forsanger Jonas Dahls meget karakteristiske og nærværende stemme.
Bandet er oftest blevet placeret mellem de fire musikalske verdenshjørner, hvor vi finder C.V. Jørgensen i vest, Eik Skaløe i øst, Hyldemor i nord og en gumpetung Johnny Madsen i syd.
Klik her for bandets hjemmeside

TELLEF RAABE
Norske Tellef Raabe kan kategoriseres som singer/songwriter inden for det mørke folk-spekter, tilsat et elektronisk touch og storladne hamonier. Forestil dig hvis Nick Drake mødte Joy Divison i 00’er – Resultatet af dette ville være Tellef Raabe!
Fra at have spillet i et punkband i hjembyen Ålesund, til at være helt alene med sin akustiske guitar på et slot i Wales og senere spille på gaden i Paris, har Tellef Raabe nu slået sig ned i Bergen, hvorfra succes er vokset.
Hans lydbillede kan variere fra intime, nedstrippede akustiske guitarmelodier til en blanding af melodiøs støj og markante synthlinjer. Fællesnævneren er dog en mørk og blød stemme og hypnotiske harmonier.
Med sig på scenen har Tellef Raabe de fem restende bandmedlemmer, som understøtter og fuldender dette norske lydindslag.
Klik her for bandets Facebook-side

THE ATTIC SLEEPERS
Indie-bandet The Attic Sleepers er en duo bestående at Mathias Barfod og Matias Knigge. Projektet så første gang dagens lys på et loftrum i Guatemalas bjerge, hvor de første spæde idéer til deres lyd blev til ved hjælp af en medbragt ukulele og en hjemmebygget tromme. The Attic Sleepers har derudover fundet inspiration i Sigur Rós og Bon Iver, og det glider tydeligt frem i lydbilledet, hvor der er fokus på det storladne og den gode melodi, ledt an af Mathias Barfods karakteristiske vokal.
Bandet spillede på dette års SPOT Festival i forbindelse med KarriereKanonen, og i den forbindelse sikrede de sig en plads blandt de sidste 8 finalister i konkurrencen.
Klik her for bandets Facebook-side

THE FELINES
The Felines er en doo wop garage rock-trio med en hang til høje harmonier og primale soloer bag en beskidt pulserende rytme. Deres lyd lugter af parfumeret sved og udtværet make-up i et univers, hvor skarpe guitarer regere, og en dunkende hankat gennemvæder rumklangen og dikterer hver rytme og bevægelse.
Fra deres første tumlen i 2010 er de tre piger, som udgør The Felines, kommet langt; turné rundt i Europa og med et debutalbum på vej.
Klik her for bandets Facebook-side

THE GREAT DICTATORS
The Great Dictators’ særegne lyd rummer store følelser og skæve instrumenter, og bandet formår at blande americana’ens varme med en kølig, nordisk melankoli. Det har ”diktatorerne” opnået ved at benytte instrumenter som sav, banjo, autoharpe, mandolin og harmonika på nye og uforudsigelige faconer, som fremhæves af Draguts dybe og intense vokal og de uhøjtidelige kærlighedstekster – Bandet er af kritikere bl.a. blevet sammenlignet med bl.a. Tindersticks, Nick Cave, Leonard Cohen og The National.
The Great Dictators debutalbum ’Liars’ udkom i februar 2014, og med den i bagagen rammer bandet nu landevejen for at udbrede deres varme, melankolske og uhøjtidelige musikalske univers.
Klik herfor bandets hjemmeside

THE YOUTH
Den danske gruppe The Youth blev til i København i 2012, og deres fælles interesse for garagerock, beat musik og R’n’B var grundlaget for bandet.
Live bliver The Youth beskrevet som et ærligt, spontant og hårdtslående eksempel på,  hvad rockmusik er. The Youth har evnen til at tage publikum med storm og vælte dem omkuld. Med hovedet holdt højt, passionen for den uspolerede elegance og med desperation over tidens tendenser går The Youth på scenen for at give publikum en oplevelse, som ikke findes andre steder. The Youth vil have 60′ernes simple rockmusik tilbage på livescenen og ud i teenageværelserne – hvor den hører hjemme.
Bandet er, udover at være meget bevidste om rødderne til rockmusikken, altid klædt til at indtage enhver scene: Suited and booted.
Klik her for bandets Facebook-side

THEPOLARSHIFT
ThePolarShift er en århusiansk kvartet dannet i efteråret 2012. Bandets musik er centreret omkring Amanda Glindvads udtryksfulde stemme, der via nærvær og finurlige melodier fortæller historier om skæve eksistenser og forunderlige øjeblikke. De skiftevist klaver- og autoharpedrevne sange er skrevet med melodien i centrum og uden en fast genre for øje.
ThePolarShifts ofte intime musikalske univers udfordres og får en nydimension i den kollektive arrangementsproces, hvor hvert bandmedlem trækker på deres forskellige musikalske baggrunde, hvilket resulterer i ThePolarShifts eventyrslystne musikalske udtryk, der både rummer det storslået dramatiske, det fortroligt melankolske, samt det dansabelt indpiskende.
ThePolarShift kom i efteråret 2012 med deres selvproducerede debut-EP “Qì” og efterfølgende med to singler. Siden da har bandet gennemgået en markant udvikling, der bl.a. har præget lyd og udtryk i en mere energisk retning. Dette giver sig til udtryk på ThePolarShifts nye EP Mosaic, der er udkommet i april 2014. I forbindelse med den nye EP har gruppen valgt at fjerne tidligere udgivet materiale fra nettet for at fokusere det nye musikalske udtryk.
Klik her for bandets Facebook-side

TIDLIGE ARMBÅND
Amager-trekløveren Tidlige Armbånd mestrer en rumsterende, naiv, kokset og charmerende stil, der tager sig nogle slåskampe med populærmusikken. Det kommer der et livligt og pluralistisk take på rocken ud af, hvor guitaren, bassen og trommerne giver en improvisatorisk spændvidde og et anarkistisk mylder.
I et dansksproget, underfundigt tekstunivers fuldt af lummer poesi og larmende ekstase skaber Tidlige Armbånd en venstrehåndsrock, der underfundigt triller ud af sit helt eget spor.
Klik her for bandets hjemmeside

TRIP-E
Med fascinationen af triphoppens dunkle lydunivers fører Trip-E en ind i en verden af længselsfulde melodi-linjer og analoge, støvede synthesizere. Forsanger Erika Casiers bløde vokal flyder levende over de mørke, støvede synth-flader, mens de repeterende trommebeats gynger monotont på hypnotisk vis. Bandets sound, der bevæger sig i grænselandet mellem det elektroniske og akustiske, gør med unikke samples og smadrede synth-passager op med arven fra 90′ernes triphop og adskiller sig derved fra forbilleder som Portishead og Massive Attack. En fast struktur er ikke målet – der skal være plads til stilhed og rum til storladede, smadrede passager.
Klik her for bandets Facebook-side

VALLIS MORTEM
Vallis Mortem er et moderne old school thrash metal band fra Horsens. Og ja, moderne og old school lyder måske lidt mærkeligt i samme sætning, men med  en speciel blanding af musikere og en baggrund fra black, death, thrash og mere moderne metal, har bandet skrevet numre uden grænser og love for, hvad man må og ikke må. Så med et motto i øvelokalet, der lyder ”alt skal afprøves, inden det bliver kasseret”, har Vallis Mortem nu udgivet deres første album ”Last Sundown is Forever”.
Bandet drager som så mange andre bands, musikalsk inspiration fra de for længst etablerede thrash-bands som Metallica, Megadeth og Slayer, men med deres eget tag på hvordan musikken skal skæres, blandt andet med en spansk lyrik på flere numre, da sangeren har rødder i Nicaragua.
Klik her for bandets hjemmeside

WAR DRUMS
War Drums er et post-punk band, der er opstået I et forsøg på at bryde gamle vaner. Carsten Hebsgaard og Thomas Kring gik sammen for at lave musik på en anderledes måde, end hvad de tidligere havde gjort. Resultatet blev War Drums.
War Drums musik er et stramt styret virvar af beats, synth og punk transmitteret fra hjertet af en maskine uden grænser. Her blandes det velkendte med det vildledende  – Som en ny vin serveret på skår fra gamle flasker.
Selvom War Drums ikke decideret er et punkband, er sangene på deres EP ”Wilderness Children” inspireret af punkens vildskab og umiddelbarhed, og målet har været at ramme et udtryk af intensitet og vildskab, hvor friheden hersker, men hvor klaustrofobien lurer lige om hjørnet.
Klik her for bandets hjemmeside

ZEROINE
Århusianske Zeroine spiller melankolsk low-core blandet med shoegaze- og støjrock elementer. Zeriones kompositioner byder på både drømmende landskaber og små intime rum, som folder sig langsomt ud over enkelte strukturer, der drives frem af akustiske og elektronisk tromme, støjende guitarflader, forvrænget orgel og en luftig kvindelig vokal.
Bag Zeroine står sangskriveren Stine Beck Kloster, som i vinteren 2011 begyndte at indspille de første skitser til bandets debut EP ”Pale Clouded Yellow”. I foråret 2012 kom guitaristen Christian Sinding med i Bandet, og har siden da spillet en vigtig rolle i udviklingen af Zeroines lyd.
Klik her for bandets Facebook-side

 

 
Refshalen
Refshalevej 207A
1432 København K
Cvr Nr.: 29704864
Tlf. 32960477
kontor@refshalen.dk

www.refshalen.dk
www.facebook.dk/refshalen

Bank: NyKredit Registreringnummer: 5470
Kontonummer: 0008050515
Kontorets åbningstider
Mandag 10.00-14.00

Tirsdag  16.00-20.00
Onsdag 10.00-14.00
Torsdag 16.00-20.00
Fredag   Lukket 

Daglig leder   Piet Bendtsen
Assistent       Jacob Hansen

Find vej til Refshalen
Bus - Linje 9A mod Refshaleøen. Se køreplanen her!

Havnebus - Havnebus 991/992 sejler til Refshaleøen. Se sejlplanen her!

Bil - Fra Christianshavn, følg
Torvegade og drej til venstre ved
Christmas Møllers Plads af Vermlandsgade. Kør ad Kløvermarksvej, der bliver til Forlandet og herefter Refshalevej.
        @2012Refshalen.dk